11:20

Stureby SK

Referat: Örby IS - Stureby SK

Den svåra tredje matchen

I tidigare turneringar har det visat sig att SSK-tjejerna har svårt för den tredje matchen. Det är väl då effekten av toast, kexchoklad och tidiga morgnar tar ut sin rätt.

Den här matchen var inget undantag, även om matchen började som vanligt med att SSK satte upp ett par fina chanser. På en kontring fick dock Örby utdelning till 1-0 och efter det rullade det mesta ärkerivalernas väg.

Trots storspel av systrarna Goldman i mål, med Elise benräddning på ett hårt närskott som matchens absoluta höjdpunkt så hann det rinna iväg till 0-4 innan det var dags för paus. I halvtidsvilan visade tjejerna dock på fin laganda och tog sig samman och bjöd på en mycket bättre andra halvlek.

Ett duktigt Örby kunde ändå gå fram till 6-0 innan domaren blåste av. Som vanligt var det dock inte en enda sur min vilket tjejerna ska ha en stor eloge för!